Graafinen suunnittelu

Tervehdys!

Olen toiminut n.10v graafikkona ja työnkuvaani kuuluvat printtimainonta, perus www-sivujen teko, 2d-animointi ja kuvitus. Työskentelen Martinniemessä kotoa käsin ja cs-3 paketti ohjelmineen on työvälineenä. Jos tarvitset jotain graafisen alan palveluita niin ota yhteyttä puhelimitse tai meilillä ja katsotaan voinko olla avuksi. Rehti peli ja hyvin menee vai oliko se niin, että pölijät pärjää aina:)

p. 044 279 6393 / v.raappana(ät)gmail.com

Omille muutaman vuoden vanhoille sivuille pääset alla olevasta linkistä

www.vraappana.com

t. Raappana Vesa (Itä Tuirasta)
 


Koole.fi - mainostoimistopalvelut

Kuvat määrittelevät sinua enemmän kuin uskotkaan. Ne viestivät asenteista, tunteista sekä arvoista. Jokainen brändi tarvitsee kuvallisen identiteetin joka puhuttelee tavoiteltua kohderyhmää. Minun tehtäväni on oivaltaa toimintasi ydin ja toteuttaa kuvallisen viestinnän ratkaisuja tuotteesi tai palvelusi markkinointiin. Minulle on tärkeää että menestyt, eli paljasta minulle unelmasi.

  • Suunnittelu (yritys- ja tuoteilmeet, logot ja tunnukset, tapahtumien visuaaliset ilmeet, konseptointi, kuvitus.)
  • Digi ja web (www-ulkoasut, pienien sivujen tuotannot, sivujen päivitys, bannerit, some-aineistot, UI-grafiikka, kuvankäsittely ym.)
  • Printti (esitteet, lomakkeet, käyntikortit, julisteet, suurtulosteet, opasteet ja kyltit, käsiohjelmat, kartat, lehti-ilmoitukset.)

koole.fi